Димитър Димитров: Ако Неделев не бе играл, можеше и да бием

Треньорът на Берое Димитър Димитров записа с похвали лидера на Ботев Пд Тодор Неделев. Той обясни и защо тимът му е допуснал обрат, след като водеше с 2:0 в Коматево.DSPORT.BG

“Чувствата са смесени. Отлично начало за нашия отбор. Контролирахме целия мач през първото полувреме. Невероятен фаул на Тодор Неделев. Видяхме съвсем различен състав. Това не бе нашия отбор. Вкараха ни е втори отбор. Нашият тим не бе на себе си през втората част. Хубаво е, че успяхме изравним накрая. Според мен завърши за нас добре”, заяви Херо.

“В тези момента показахме характер – накрая. Но трябваше да го направим в началото на втората част. Показахме, че сме психически лабилни. Имаше дезорганизация в нашия отбор. Един гол оказа огромно напрежение в нашите редици”, добави той.

“На полувреме им казах, че мачът не е свършил. Но, когато не се опариш, не можеш да си обясниш причините и следствието. Даже през очите ми е третия гол. Трима на един защитници загуиха елементарна топка. Представете си ако Тодор Неделев не е в този отбор, разликата ще е много различно”, добави Димитров.

“Уникалните изпълнения са причината за головете. Не е страшно, че допуснахме три гола. Просто поведението ни през втората част бе притеснително. Лидерите трябва да подскажат на другите какво да правят”, добави той.

“Съжалявам, че изпуснахме точките срещу ЦСКА 1948. Днес, ако не беше Тошко Неделев мисля, че можеше да спечелим. Показахме слабости в играта си. Това бяха 30 минути от най-слабите ни”, добави Димитров.