Любо Пенев: Продължаваме в добрата линия – печелим точки и не допускаме голове

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев бе доволен от представянето на футболистите си. „Царете“ завършиха наравно 0:0 срещу ЦСКА 1948 и от старта на efbet Лига все още нямат допуснат гол.DSPORT.BG

Царско село и ЦСКА 1948 поднесоха скучно нулево равенство в Драгалевци

„Мач, в който и двата отбора повече мислеха за защита. Не бяха такива указанията поне от моя страна, но в крайна сметка продължаваме в тази добра линия. Печелим точки и не допускаме гол. Доволни сме, има какво още да покажем, но в днешния мач не успяхме“, коментира Пенев.

„Трябва малко повече да държим топката и да играем с повече самочувствие. Можем, но не го правим. Може би е на психическа основа това, че сме напред в таблицата. Не знам, ще говоря с момчетата, но като цяло сме доволни“.

„Невинаги можем да вкараме голове, опитваме се, търсим най-доброто затова са тези ротации в състава. Момчетата се стараят. Националите ще играят, ние си имаме наша работа. Предстоят ни две седмици, имаме си програма, работим си по нея. Аз съм доволен, че продължаваме да печелим точки, не съм от това, че взехме само една“, каза още наставникът на Царско село.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!