Херо: Разковничето беше първият гол

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров бе доволен от представянето на своите футболисти. Старозагорци спечелиха с 6:0 домакинството си на Ботев Враца. Херо смята, че разковничето в категоричната победа е първия гол. Според него мачът преди това е бил равностоен.DSPORT.BG

Безмилостен Берое помете Ботев Вр

„Може би в скоростта и на бързината на мисленето бяхме пред Ботев Враца. В началото на мача гостите стояха добре на високата ни преса. Разковничето беше първия гол, ако срещу ЦСКА 1948 бяхме вкарали нещата щяха да са съвсем различни. След първия гол нашият отбор доминираше. Отборът на Берое е обигран и добре изграден. Резултатът най-сетне дойде“, коментира Димитър Димитров.

„Аз мисля, че Берое е такъв от началото на сезона. Опитваме се да играе максимално много в противниковата половина. Не успях да се зарадвам на тази победа заради контузиите (травми получиха Кийлън Лебон и Радослав Апостолов, които бяха принудително заменени – б.р.). Иначе като начин на игра нямам никакви забележки“.

„Имам притеснения за Радослав (Апостолов), не съм разговарял с лекарския екип, но контузията му на коляното изглежда по-сериозна от разтежението на Лебон“.

„Ако го нямаше Тошко Неделев предния мач, нямаше да допуснем голове. Казвам го в кръга на шегата. Опитваме се да сме агресивни в защита, невинаги ни се получава. Надявам се новият играч да реши проблемите в защитата. Жалко е, че още не са готови с Кукула. Мисля, че тези футболисти имат качества и ще вдигнат нашия потенциал“, смята Херо.

„По-скоро предстоящата пауза за национални отбори е подходяща за нас, ще можем да работим с новите футболисти кондиционно. Дано да вдигнат нивото си и да можем да ги използваме следващия мач срещу Славия. Ще търсим победата. Ще се опитаме да играем открито за максимума от този мач“, завърши наставникът на Берое.