Акрапович: Перфектна седмица за нас, шапки долу за моя отбор

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази задоволството си от перфектната седмица, която тимът му е демонстрирал. След победата над Черно море с 2:1 тази вечер, Акрапович сподели още, че тимът се нуждае от още качествени футболисти, с каквито разполага самият той в отбора си.DSPORT.BG

Локо Пд се възползва от набраната инерция и удари Черно море вкъщи

“Имахме повече 100% положения. Не допуснахме противника да покаже големите си качества. Имат много качествени играчи като Курьор. Шапки долу за моя отбор. След труден мач в Европа направихме една перфектна седмица, която искахме. Много съм доволен”, започна старши-треньорът на Локо Пловдив.

“Всички говорят за някакво вдигане на форма. В последните 7 мача имаме 6 победи и една загуба – на всеки се случва да има лош ден. Няма нито един отбор да е лесен. Нормално е да има неща, които да се подобряват. Но важно е, че успяваш да биеш тези големи отбори”.

“Много ни помогнаха головете в началото на двете полувремена. Тези, които днес играха от първата минута, а преди това не”, показаха добро ниво.

“Има време до началото на октомври. Има възможност да се докарат нови футболисти. Няма да разтрогваме с други. Имаме нужда от още качествени играчи, каквито са тези тук”, завърши Бруно Акрапович