Загорчич: Липсата на хора – това е най-големият проблем на Славия

тарши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе видимо разочарован и лаконичен след загубата на неговия тим от ЦСКА с 0:1, с гол паднал в добавеното време на срещата. Във връзка с неговото бъдеще в клуба, той заяви неколкократно, че няма да отговаря на въпроси, различни от тези, свързани с двубоя.SPORTAL.BG

“Просто не можем да се подсилим. Липсват хората. Импровизираме постоянно, това е една от причините да се получат такива грешки. Момчетата се раздадоха на 100%. Изиграха един здрав мач, колкото могат. Липсват хора на определени позиции – това е най-големият проблем за Славия. Има време, ще намерим заместници”, коментира Загорчич.

“Трябва да имаме търпение. Евентуално като пристигнат футболистите, тогава вече може да се мисли по-различно”, добави специалистът.

“Направихме днес три смени заради контузии. Много късно си взехме определени футболисти. Терзиев изигра много силен мач. Просто момчето не е тренирало 3-4 седмици. Изигра страхотен мач, но за съжаление получи контузия”.

“Има още точки, ще ги намерим. С оглед на мача, щяхме да сме доволни и на една точка. Винаги, когато играеш срещу ЦСКА, трябва да си доволен, ако не загубиш мача”, каза още Златомир Загорчич след срещата.