Левски с нов опит за първа домакинска победа през годината

Тази вечер от 21 часа отборът на Левски ще направи пореден опит да запише първи домакински успех през годината на “Георги Аспарухов“. Съперникът на “сините” в двубоя от 5-ия кръг на efbet Лига – Етър, идва след серия от 4 поредни загуби, в които не е отбелязал и гол, което прави задачата на Левски изпълнима.SPORTAL.BG

Наставникът на домакините Георги Тодоров няма да разчита на новите попълнения Даске и Матео Стаматов. Извън сметките му са също Найджъл Робърта и Симеон Славчев. Очаква се като ляв бек да действа Орлин Старокин, а отясно да се разположи Ивайло Найденов. В центъра до Живко Атанасов ще застане привлеченият през паузата за националните отбори Алекс Петков.
Левски обяви свободна продажба на билети за мача с Етър
В халфовата линия се очаква да се появи познатият на “Герена” Борислав Цонев. Завърналият се като свободен агент на “Герена” Цонев ще си партнира с Илия Юруков и Стайн Спиерингс. По крилата ще действат Станислав Иванов и Здравко Димитров,  а за върха на атаката е гласен Паулиньо.

“Болярите” ще бъдат водени от треньора Петко Петков, който размисли и не напусна клуба. Той има колебания за защитата, свързани с това дали да заложи на триото Крачунов, Пехливанов и Купенов, или да пусне в игра Мариян Иванов. Очаква се на “Герена” да излезе Свилен Щерев, който беше привлечен по искане на Петков.

Вероятни състави:
Левски: Н. Михайлов, Найденов, Ал. Петков, Ж. Атанасов, Старокин, Юруков, Ст. Иванов, Б. Цонев, Спиерингс, Здр. Димитров, Паулиньо.
Етър: Иванов, Крачунов, Пехливанов, Купенов, Огнянов, Кацаров, Щерев, Колев, Илиев, Ангелов, Боруков.

Орлин Старокин