Красимир Балъков: Сблъсък с Левски е най-сладкият мач

Вече главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели, че победата над Монтана с 2:0 е била много важна за “червените”, за да им даде самочувствие и вяра в силите. Бала коментира и предстоящия мач на новака в елита, а именно гостуването на Левски на “Герена”. DSPORT.BG

Галин Иванов донесе първа победа на ЦСКА 1948 в елита

“Много важна победа за психологическа гледна точна. Все пак отборът е за първи път в елита. Трябваше му тази победа за самочувствие, вяра в силите.

Първото полувреме играхме по-сковано. Опитваха се да изпълняват това, което искаха треньорите от тях. В крайна сметка най-важна е победата”, заяви Балъков.

“Ние винаги сме коментирали заедно нещата. Сега отговорността на Йордан Юруков е по-голяма в тренировките и сглобяване на схеми на игра, но това се случва с дискусии, както сме го правили досега. Аз подкрепям не на 100%, а на 200% неговата философия. Това е козметична промяна, която, разбира се, е за наше добро”, каза специалистът относно промяната на функциите му в ЦСКА 1948.

“Сблъсък с Левски е най-сладкият мач. Това е дерби . Уникален шанс за всички, които ще играят, да покажат на какво са способни. Помните първия мач с ЦСКА какво се получи, каква атмосфера имаше. Сега в дербито с Левски атмосферата ще е още по-голяма. Надявам се и от него да излезем с позитивен резултат”, каза Бала относно следващия мач на “червените” срещу Левски на “Герена”.

Никола Спасов: Индивидуалната класа на Галин Иванов направи разликата