Петко Петков: Има още много какво да се желае в нашата игра

test

Старши треньорът на Етър Петко Петков сподели, че се надява тимът скоро да излезе от лошата ситуация, в която се намира, след като няма спечелена точка след 5 мача от началото на сезона.

“Аз не искам да се връщам назад. Прецених да продължа в Етър, защото от новото ръководство милеят за отбора и искат да се представя добре. За съжаление не успяхме да зарадваме феновете и да спечелим точка мисля, че го заслужавахме.DSPORT.BG

Левски успя да отбележи от две статични положения. Не искам да обезсмислям победата на “сините”. Бяхме близо до това да спечелим точка, но трябваше да си вкараме положенията”, каза Петков.

“Не може една загуба да ме радва. Има още много какво да се желае в нашата игра. Поздравявам момчетата, защото днес се раздадоха докрай, има какво да коригираме. Надявам се да се подсилим с още футболисти.

“Не мога да кажа, че това, че нямаме точки не ни тежи и се надявам по-скоро да излезем от тази ситуация. Това става като играем добре, вкарваме голове и печелим мачове. Няма как без победи да се печелят точки. Работим по селекцията доста неща се забавиха, сега ги правим в движение”, каза още треньорът на “виолетовите”

“Локомотив Пловдив е силен отбор, обигран. Доста време едни и същи футболисти играят, чака ни тежък мач, както всеки един в ефбет лига. Трбява да се стягаме да играем по добре. Само по този начин може да се случат нещата”, завърши Петков.