Селекцията в Левски продължава! Братът на Божидар Краев вече е играч на “сините”

Ръководството на Левски осъществи още един трансфер, научи Sportal.bg. Новият футболист на “сините” се казва Андриан Краев, след като се разбра със собственика Наско Сираков. Братът на национала Божидар Краев се договори с 26-кратните шампиони на България, като от другата седмица ще бъде на разположение на треньора Георги Тодоров. Очаква се той да бъде представен в понеделник, като поредното ново попълнение на столичани.

21-годишният футболист, който вкара хеттрик за Хебър (Пазарджик) през миналия уикенд срещу Янтра пред погледа на Тодоров и Живко Миланов, се завръща на “Герена”, където изкара четири сезона в юношеските формации.

По-малкият брат Краев е роден през 1999 година, като познава отлично Тодоров, с който вече е работил една година в юношите на “сините”.

Краев, който миналата година играеше опорен халф, през тази кампания играе зад нападателя. Именно там се чувства най-добре и е най-полезен. Това е мнението и на треньора му в Хебър Николай Митов, който губи най-добрия си футболист след едва шест кръга на сезона във Втора лига. Тодоров иска Краев да бъде първа алтернатива на Стайн Спиерингс, който шефовете се надяват да продадат съвсем скоро.

През този сезон Анди Краев има три гола и три асистенции за шест мача във Втора лига.

 Андриан Краев  Левски  Хебър (Пазарджик)  По Георги Тодоров Николай Митов