Акрапович: Синът ми каза, че нямаме шанс срещу Тотнъм

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович разкри пред английските медии, че неговият син не вярва в шансовете на водения от него тим в двубоя срещу Тотнъм. Според 10-годишния наследник на Акрапович причината се казва Хари Кейн.DSPORT.BG

Самият треньор на “смърфовете” обаче вярва в шансовете на своя тим като пред английските репортери заяви, че двубоят е от голяма важност за цяла България.

“За нас този мач е много важен, за цяла България всъщност и особено за Пловдив. Ще опитаме да дадем най-доброто от себе си и да победим. Знаем, че няма да е лесно, знаем колко голям клуб е Тотнъм. За нас това не е важно, важно е да намерим нашия стил и може би да изненадаме съперника в някои ситуации и нещата да се получат така както искаме”, сподели Акрапович.

“Това е най-важното. Искаме да играем със стила, с който играем винаги в българското първенство. Няма да е лесно, но отборът ми е подготвен за този отбор и ще се опитаме да дадем всичко от себе си да стигнем до добър резултат.”

А относно стила на игра на своя тим, специалистът коментира: “Играем офанзивен футбол, 3-5-2 с много къси пасове, искаме да имаме владение на топката, с бърза трансформация. Няма да е лесно срещу Тотнъм, но ще опитаме да го направим.”

“Тотнъм е голямо име, моят малък син, който е на 10 години, ми каза, че нямаме шансове. Попитах го защо, той ми каза заради Хари Кейн. Каза, че само името казва всичко – Хари Кейн.”

“Надявам се да имаме хубав мач, за всички в България ще е голям мач, всички ще седнат пред телевизорите, за да
гледат мача. Надявам се всичко да е позитивно за нас и дано накрая по-добрият отбор да победи.”

“Много съм научил от Жозе Моуриньо, гледал съм негови тренировки, когато беше в Реал Мадрид и за мен ще е удоволствие да бъдем заедно на скамейките в един мач”, допълни Акрапович.

Станете част от новата платформа на dsport!