Тони Здравков: Знаем си мястото, не сме най-великите

Наставникът на Ботев Враца Антони Здравков поздрави своите футболисти за постигнатата победа срещу Царско село в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Той сподели, че е доволен от представянето на своя тим, но е видял паника в редиците, след допускането на гол от противника. DSPORT.BG

Ботев Вр нанесе първа загуба на Царско село

“Първо искам да поздравя отбора, че успя да победи тим, който до момента нямаше загуба и допуснат гол. Играхме доста разумно до момента, в който не получихме гол. След това се получи малко паника – да задържим резултата, което не влизаше в плановете ни, но има и такива мачове. До този гол, отборът стоеше добре на терена”, започна Здравков.

“Даниел Генов е важен, колкото са всички останали. Ако няма кой да му подаде, няма как да вкара”.

“За негативна серия до момента срещу отбори от първата шестица, смятам, че не може да се говори. Това са по-класни отбори от нас. Ние си знаем мястото, въпреки че някои хора бяха изпаднали в еуфория след победата над Лугодорец, че едва ли не сме най-великите. Видяхте, че не сме. Тази победа е добре дошла за нас, тъй като всеки един отбор има нужда от точки”, допълни наставникът на врачани.

“Очакванията ни за мача с Монтана са ни едни единствени. Ще работим през тази седмица само върху това отборът да победи”, завърши Тони Здравков.