Никола Спасов след победата над Ботев Пд: Това е отборът, който искам да виждам всеки мач

Старши треньорът на Монтана Никола Спасов бе изключително доволен от победата на своя тим на Ботев Пд с 3:1 и заяви, че се гордее с момчетата си. DSBGPORT.BG

Агресивният тим на Монтана обърна разпилян Ботев Пд на Огоста

“Днес изпитах удоволствие. Момчетата изиграха перфектно мача, въпреки че Ботев вкара първи. Направиха всичко възможно да ни направят щастливи и мен, и публиката. По принцип това е отборът, който искам да виждам. Това се стремя в тренировките да бъдем агресивни, да тичаме много, да вкарваме. Независимо, че получаваме попадения –  моята философия е, че трябва да вкарваме повече.

През цялото време доминирахме. Раздадохме се максимално, пресирахме. Това е отборът, който искам да виждам всеки един мач.

Играхме футбол. Имаше страхотни атаки. Имаше всичко. Крилата играха много силно, и то срещу отбор като Ботев. Това е едно от нещата, които ме правят много щастлив, че взимаме победа срещу тим като Ботев. Момчетата могат да се гордеят с играта си днес. Много съм доволен от всички. Изключително полезен бе Бари, свърши си работата. Това му беше задачата. Аз само мога да кажа, че засега това, което виждам от него е, че е чист късмет, че е при нас. Ще се опитаме да го развием, той е млад”, каза Спасов след двубоя.

“Аз не знам докъде можем да стигнем. Иска ми се да вземе поне още двама футболисти да увеличим конкуренцията, да имаме повече дълбочина. Виждате, че това са момчетата, които играха във Втора лига миналата година, само мога да се гордея с това, което направихме днес.

В крайна сметка и Ботев Враца си взеха мача на чужд терен, така че са в добро състояние. Имат добри футболисти, играят добре. Очаквам едно истинско дерби следващата седмица”, добави още треньорът на монтанци.