Илиан Илиев: Тежка загуба, трябват ни поне две нови попълнения (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев очаквано бе разочарован след тежката загуба с 0:4 от Берое. Той призна, че са нужни поне две нови попълнения на отбора.DSPORT.BG

“Тежка загуба. Отдавна не бяхме падали така. След втория гол Берое се успокои. Важните моменти бяха три. При 0:0 изпуснахме чиста ситуация. После отново. И при изгонването беше много тежко за момчетата. Сменихме и схемата. Трябваше по-високо да пресираме. Това не бе нашата схема. Добре, че се върнахме с 4 човека отзад, за да не получим повече голове”, каза специалистът.

“При нас влязоха 5-6 млади момчета. Трябва да го преболедуваме този период. Берое е отбор с възможности. Трябва да излезем от една тежка серия. Можехме да имаме една идея повече точки. Трябва видим с какво ще разполагаме за следващия мач. Имаме контузии, сега и Иса ще е наказан”, добави той.

“Предният мач беше втори жълт картон. Не съм гледал ситуацията с Иса, за да я коментирам. Трябва да потърсим нови попълнения – поне двама човека. Трябва ни малко опит. На другата пейка има широчина. Там е разликата”, сподели още Илиев.

“Няма лесни изпитания. Създаваме много ситуацията, но ги изпускаме. Головете ги допуснахме доста елементарно. Не искам да говоря за това при такъв резултат за съдиите”, добави Илиев.