Херо: Показахме най-добрата си страна – атракция, импровизация и скорост! (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров напълно логично бе доволен от представянето на ръководения от него тим срещу Черно море. Старозагорци спечелиха с 4:0 и оглавиха временното класиране в efbet Лига. Според Херо мачът е бил равностоен до втория гол във вратата на гостите. След него Берое е показал най-добрата си страна.SPORTAL.BG

Берое оглави efbet Лига, разгроми Черно море с 4:0 (видеоанализ)

„Радвам се от добрия резултат и играта срещу един сериозен тим какъвто е Черно море. Действително не мога да кажа, че беше лесно, защото до първия гол мачът беше равностоен. След втория гол особено отборът показа най-добрата си страна – атракция, импровизация и скорост в нападение. Това се понрави не само на мен, но и на феновете. Трябва ни постоянство. Ако запазим това ниво, ще съм много доволен“, коментира Херо.

„Сменихме схемата точно преди мача, защото съставът на Черно море ми подсказа за начина на игра. Некоректно е аз да казвам с какво сме го надиграли. За мен Черно море е прекрасен отбор с много качества“.

„Апетитът идва с яденето. Не сме си поставили големи цели, но ще се опитаме да покажем най-доброто в предстоящите тежки мачове срещу трудни съперници“.

В следващия кръг Берое ще премери сили с шампиона Лудогорец. Според Димитров разградчани по никакъв начин няма да са повлияни от предстоящия им сблъсък срещу Динамо Брест за влизане в групите на Лига Европа.

„Лудогорец има много състезатели и дълбочина в състава. Проблемът е ние какво ще покажем на терена – иска ми се да покажем самочувствие, защото няма какво да губим в този мач“, завърши Херо.

Станете част от новата платформа на dsport!