Балъков: Левски показа дух и агресия, на които не успяхме да отговорим

лавният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков призна превъзходството на Левски. „Червените“ отстъпиха като гост с 0:3. Балъков поздрави „сините“ за показания дух и агресия, на която новакът в efbet Лига не е успя да отговори.DSPORT.BG

Левски се забавлява за класическа победа срещу ЦСКА 1948

„Искам да поздравя отбора на Левски, заслужена победа. Когато играе по-силно противникът, трябва да се поздрави. Искам да се извиня на нашите фенове, които очакваха друг развой на срещата, но за съжаление, нищо не ни се получи. Левски показа дух и агресия, на които не успяхме да отговорим. Трябва да си вземем поука и това да не се повтаря“, заяви Балъков.

Лоша загуба. Поздравявам Левски за духа и агресията, на които не можахме да отговорим. Днес нищо не се получи. За съжаление, има такива мачове. Жалко. Трябва бързо да анализираме този мач и в следващия да не допускаме тези грешки.

Аз още на пресконференцията преди мача казах, че искам да победим. Но за да победим тук, не можем да дойдем и да се разходим, а трябваше да играем два пъти по-добре, отколкото сме играли досега. Не сме прегоряли. Клуб, който стои зад името ЦСКА не може да каже каквото можахме направихме.

Левски беше силен навсякъде на терена. Ние не можахме да отговорим на агресията. Много е важна психологията в един мач. Те я спечелиха още в първата ситуация на терена. Има такива мачове. Тази агресия трябва да я има и при нас. Дербита се губят. И Левски е губил дербита. Трябва да преглътнем, да си признаем, че Левски е бил по-добър от нас”, сподели още Бала.

„Знаехме как играе Левски, очаквахме да играе така, тренирахме през седмицата. Треньорският щаб бе подготвил отбора много добре, но днес нищо не се получи от тренираното. Трябва по най-бързия начин да се възстановим и да се съсредоточим върху следващия мач, в който трябва да победим задължително. Никой не иска да падне, но когато противникът е играл по-добре, трябва да му дадем заслуженото“, добави той.

„Нужна ни е по-голяма концентрация пред вратата, да играем по-смело и да притежаваме топката повече“, отбеляза за финал на своето изказване Краси Балъков