Георги Тодоров: Трябва да играем навсякъде офанзивно, не само на “Герена”

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров бе изключително радостен от успеха на “сините” над ЦСКА 1948 с 3:0 на “Герена”. Тодоров сподели и че Станислав Иванов не е започнал двубоя като титуляр, защото е имал нужда от почивка.DSPORT.BG

Левски се забавлява за класическа победа срещу ЦСКА 1948

“Радвам се, че победихме, защото това ще даде спокойствие на футболистите. Трябва да играем навсякъде офанзивно, не само на “Герена”. ЦСКА 1948 имаха положения, но те имат много опитни футболисти, така че закономернно стигнаха до тях. Радвам се, че успяхме да стигнем до успеха. Продължаваме напред. Трябва време момчетата да се обиграят”, каза Тодоров.

“Важно е че футболистите проявиха характер и играха докрая. Днес съм доволен, надявам се така да продължаваме. Привлякохме хора, които по някакъв начин са се докоснали до малко по-различен футбол. И Алекс Петков, Матео Стаматов, и двамата братя Цоневи. Това в момента ни помага. Когато разговарях с Наско Сираков си говорихме, че трябва да вземем хора, които познаваме, за да не сбъркаме.

Надявам се в най-скоро време Стивън Петков да бъде готов за пълни 90 минути. Братя Цоневи са готови. Радослав изкара подготовка с Лече, знаете как тренират в Италия. Боби тренира с нас почти месец. Във всички случаи трябва да мислим за ляв бек, даже и десен”, добави Тодоров.

“Всеки се бори за мястото си. Смятам, че трябва да има конкуренция. Само преди месеци нямаше такава. Зависи от Божинов кога ще влезе в игра. Станислав Иванов имаше нужда от малко почивка, както и Илия Юруков. Те играха два мача с младежкия национален отбор. Това ще им се отрази добре и психически. Не сме в позиция да подценяваме, който и да е отбор. Надявам се да няма лъкатушения със силни и слаби игри. Няма място за подценяване, особено отбор като Ботев Пловдив”, сподели още треньорът на “сините”.