Акрапович: Подхождаме сериозно и играем нашия стил срещу всеки противник

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира представянето на неговия тим при победата с 3:1 като гост на Етър. Специалистът бе доволен от показаното и заяви, че отборът има собствен стил, подхожда сериозно към всеки мач и гони целите си – да регистрира победи. DSPORT.BG

Локо Пд не се затрудни при визитата си на Етър и си тръгна с трите точки от Ивайло

“Знаехме, че този мач нама да е лесен след кратката пауза, която имахме след мача в четвъртък. Знам за характера на моите играчи. На тренировката аз им казах какво можем да очакваме и точно това се случи. И те имаха своите шансове, и ние нашите и изходът на двубоя можеше да е друг. Затова към всеки мач трябва да се подхожда сериозно. Най-важното за нас в този момент са трите точки”.

“Нормално е неяснотата около мача да е повлияла и на двата отбора. Искаш да останеш концентриран за мача, обаче не е възможно. Ние не знаехме днес до 12 часа дали ще се играе мачът или не. Така че браво на треньора на Етър. Не знам какви думи е намерил да мотивира отбора и той да изглежда така, те си оставиха сърцето на терена. Пожелавам им да се оправят по-бързо и да трупат точки”, коментира Акрапович.

“Физическа подготовка, умора, психология, концентрация – всичко е комплексно. А когато си изморен е трудно да се концентрираш. Лесни мачове няма. Трябва да се намери собствената мотивация и това е работа на нас – треньорите. Мисля, че сме свършили добра работа и благодаря на играчите, че приеха това и ни връщат по този начин”.

“Играем си в нашия стил и няма да го променим, срещу който и противник да се изправим. Играхме така срещу Тотнъм, може да играем така и срещу всеки друг отбор. Искам феновете да са доволни и да събираме точки – това ни е целта”, завърши Бруно Акрапович.

Станете част от новата платформа на dsport!