Ангел Славков: Предстои ни доста работа

Директорът на школата в Славия Ангел Славков, който към момента изпълява и длъжността старши-треньор на “белите”, коментира двубоя срещу Арда, който тимът от Овча Купел загуби с 1:2. Гостите допуснаха пълен обрат в края на мача и по този начин записаха 5-та поредна загуба през настоящия сезон.DSPORT.BG

„Нашите момчета дадоха абсолютно всичко от себе си, раздадоха се до последно. Някои неща се получиха, други не. Отборът на Арда е много добър отбор, притежават бързи футболисти, които играят добре с топката. Беше им трудно на някои момчета с изискванията, които им дадох. Получиха се някои индивидуални грешки, а също и нелепите подавания в средата на терена дадоха шанс на противника.”.

Когато бе запитан относно мнението си за второто попадение на Славия, което бе отмененео заради нарушение, Славков заяви:

„Вие сте гледали записа, може би знаете по-добре, но аз смея да кажа, че вторият гол, който отбелязахме беше чист гол. Във футбола, както и в живота трябва не само усилия, но и малка доза късмет. Спортното щастие днес не беше на наша страна, въпреки че Арда игра много добре”, завърши специалистът.