Тони Здравков: Срещу Левски беше лесно само първите 2 мача

Старши треньорът на Ботев Враца Тони Здравков бе доволен след успеха с 2:0 над Монтана и продължаващата добра серия на неговия тим.DSPORT.BG

Ботев Враца надви Монтана в северозападното дерби

“Доволен съм, причините са много, най-важното е, че победихме. Това е регионално дерби. Излязоха леко пренавити, трудно доминирахме, но след това нещата се регулираха, заиграхме по-добре. Монтана не игра с титулярните си защитници, малко с хора, които не са толкова ориентирани и така се получиха головете”, заяви Здравков.

“По принцип е много важно да вкараш гол в началото и в края на полувремето. За нас тези три точки бяха много важни, за да затвърдим добрия мач от предишната седмица и да се опитаме да играем равномерно, да няма фойерверки и след това да слизаме ниско долу.”

А относно предстоящия мач с Левски, Здравков коментира: “Искрено се надявам да покажем добра игра на Герена. Въпреки всички проблеми Левски сглоби солиден отбор, взеха добри футболисти, няма да е никак лесно. Срещу Левски беше лесно само първите два мача, оттук насетне Левски ще играе роля.”