Николай Киров: Елементарна, подарена победа от нас

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров изрази мнението си, че тимът му е бил изнервен и се е поддал на емоцията в срещата срещу Черно море. Специалистът сподели, че отборът му е подарил победата на съперника. DSPORT.BG

“Имахме доста проблемна седмица откъм тренировъчен режим на голяма част от отбора. Това по никакъв начин не трябва да ни бъде оправдание – имаме достатъчно брой състезатели, за да се представим по-добре в днешната среща. Много елементарна, подарена победа от наша страна към Черно море. Разбира се, поздравявам ги и тях, но много елементарни голове допуснахме в лоши моменти за нас, особено втория гол. Днес имахме проблеми и във фаза атака – почти не създадохме ситуации. Когато искаш да получаваш точки, трябва да вкарваш голове. Изнерви се срещата, футболистите се поддадоха на тази емоция и на нервите, а когато си изнервен допускаш брак и няма как да създаваш положения”, коментира наставникът на Арда.

“Стигна се до тези проблеми точно, защото се изнервихме. А точно това коментирахме преди срещата, че не трябва да допускаме. Допуснахме няколко пъти на контраатака да се създаде суматоха пред нашата врата. Това ни разконцентрира тотално и вместо да продължим по начина, по който започнахме, започнахме да изритваме топката. Гледаме напред, за да се подготвим за следващата среща”, завърши Николай Киров.