Илиан Илиев: Сами сме си виновни за загубата (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че неговият тим сам си е виновен за загубата от Царско село. “Моряците” отстъпиха с минималното 0:1 след груба грешка на вратаря Иван Дюлгеров, котйто фаулира Геролему и Никола Попов даде дузпа. Наказателният удар бе реализиран от Мирослав Будинов.DSPORT.BG

Илиев бе доста разочарован от поражението, като сподели, че тимът му се нуждае от 2-3 победи, за да си върне самочувствието. Той също така разкри, че варненци търсят централен защитник, който да вдигне конкуренцията на този пост.

“Получи се равностоен мач. Дузпата реши изхода на мача, но така се случва във футбола. Със сигурност настроението няма да е прекрасно, но ние сме си виновни. На всеки се случва да греши, но при вратарите се забелязва най-много. Малко преди това имахме ситуация, при която ние да вкараме. Неприятен факт е, че допуснахме загуба. Остава ни единствено в останалите мачове до края полусезона да натрупаме максимален брой точки. Трябва да направим добра подготовка и да бъдем в добро физическо състояние. Имаме осем човека в националните отбори и няма да можем да разчитаме на тях по време на паузата, но ще работим с останалите. Напуснаха ни важни футболисти. След почивката ни е нужно да направим 2-3 положителни резултата и самочувствието ни ще се върне. Ноовият човек е атакуващ футболист. Търсим и централен защитник”, каза Илиев.