Бруно Акрапович: Ние също може да имаме претенции, приехме нещата мъжки

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че той и неговият щаб също може да имат претенции към съдията на мача с Берое Волен Чинков. Както е известно настанвникът на заралии Димитър Димитров бе бесен на арбитъра след поражението с 1:3, но неговият колега бе категоричен, че “смърфовете” също има за какво да упрекнат рефера.

Акрапович отказа да коментира дузпата на Берое през първото полувреме, като единствено сподели, че подобни наказателни удари се дават единствено в пета дивизия.DSPORT.BG

“През второто полувреме имахме повече сили и добрият резултат дойде именно от това. Дузпата ни обърка напълно. Исках да сме по-агресивни, да сме по-близо до противника. Създадохме хубави положения. Вкарахме и три гола – това е чудесно. Не знам какви претенции може да има Берое към съдията. Дузпата им не искам да я коментирам – такива може да ги свият в пета дивизия. Ние също можем да имаме претенции. Приехме всичко, което се случваше на терена. Играхме мъжки и приехме всичко, което ни свириха. Излязохме на първо място и ще сме там още две седмици – докато трае паузата за националните отбори. Когато хората те обичат и мислиш позитивно се чувстваш много добре. Следващата седмица ще работим с новите играчи, за да могат да се адаптират. Знаем какви качества имаме и как можем да играем. Ако се представяме добре и печелим точки не се знае какво може да стане. Има силни отбори – Лудогорец, ЦСКА. Ние продължаваме да работим”, каза Акрапович.

Станете част от новата платформа на dsport!