Херо: Чувствата са смесени, нямаме същата дълбочина в състава като ЦСКА (ВИДЕО)

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров говори след равенството срещу ЦСКА на „Армията“ (1:1). Той смята, че резултатът е закономерен, но чувствата са смесени, защото старозагорци са можели да стигнат до победата. Херо призна, че Берое няма същата дълбочина в състава, каквато има днешния съперник ЦСКА.

Берое удържа ЦСКА на “Армията”

„Чувствата са смесени. Мисля, че можехме да спечелим мача, ако не бяхме допуснали гол отново от статично положение, от корнер. Мачът беше двуостър, имахме своите шансове. Жалко, че Макоута не успя да реализира. Като цяло резултатът е закономерен. Нямам същата дълбочина в състава, каквато има ЦСКА. Надявам се да се оправят контузените, имахме и наказани в този мача“, коментира наставникът на Берое.DSPORT.BG

„В мачовете, които загубихме, не бяхме надиграни. Имаме проблеми в играта на втория етаж, въпреки че цяла седмица ги тренирахме тези неща. Няма причина да не съм доволен от моите футболисти. Знаете какви пари получават, в ЦСКА заплатите сигурно са в пъти по-високи. Гордея се с моите момчета“.

„Имаме хора с нарушена подготовка, които не са в добро функционално състояние, но няма с кого да ги заменя. Някой се наложи да ги изцедя до края. Няма вариативност в нашия състав, но пак казвам момчетата се стараха изключително много, за което им благодаря“, заяви Херо.

„Трябва да издържим на сгъстения календар. Не трябва да се оправдаваме с контузени футболисти. Трябва да излезем с чест от следващите мачове. Смятам, че след Нова година, като се обиграем още по-добре, ще покажем още по-добро лице“.

„Когато имаш възможност да работиш по-дълго време повече с футболистите, се получава спойката и те започват да изпълняват изискванията ти“, каза още той.

Още от Херо във видеото: