Балъков: Във футбола няма “ако”, не е утеха, че тримата ни голмайстори отсъстваха

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков смята, че резултатът 0:0 при гостуването на Ботев във Враца е закономерен. Той бе категоричен, че във футбола няма „ако“, така че няма как извинение за резултата да е липсата на тримата голмайстори в състава – Мартин Камбуров, Галин Иванов и Георги Русев.DSPORT,BG

ЦСКА 1948 отново не вкара като гост и си тръгна с точка от Враца

„С нормални чувства посрещаме точката. Резултатът е коректен с оглед показаното. Разбира се, искаше ни се да вземем трите точки, излязохме с тази цел, но във футбола невинаги се получава това, което искаш“, коментира Бала.

„Все някога трябваше да го направим. Решихме, че днес е правилният ден да играем с трима в защита. Добре се получи, има неща, които трябва да се коригират, но като цяло сме доволни. Не мога да ви кажа как ще избираме формацията – спрямо съперника или спрямо хората. Тази система се наложи, защото имаме и много отсъстващи“, призна Балъков.

„Няма във футбола „ако“, всички футболисти трябва да са готови за такива мачове. Ние имаме 24-25 играчи, които днес достойно се представиха. Не може да кажеш кога някой ще отсъства. Не може да бъде извинение и не можем да търсим утеха, че и тримата ни голмайстори не бяха на терена. Надявам се по-бързо да се завърнат. Камбуров ще е готов за Славия, Русев – не. Галин Иванов също е под съмнение, но нека да изчакаме 2-3 дни. Имаме мач за Купата преди двубоя със Славия, така че след 3-4 дена отново ни очаква битка“, завърши главният мениджър на ЦСКА 1948.

Станете част от новата платформа на dsport!