Никола Спасов: Стремя се да разбера къде е проблемът

Треньорът на Монтана Никола Спасов бе доста разочарован от загубата на своя тим с 0:3 от Черно море. Той сподели, че се стреми да разбере къде е проблемът и защо неговият тим създава голови положения, но не ги реализира. DSPORT.BG

Спасов също така сподели, че не очаква Лудогорец да подцени тима му в следващия кръг на efbet Лига.

“Отстъпихме заради това, че не реализираме голове. Отборът игра добре, но се повтаря една и съща картина от няколко мача. До третия гол на Черно море можехме да върнем поне едно попадение. Игрово стояхме добре, но за пореден път не се получи. Вкараха ни много лесни голове. Когато това се случва е естествено да падне мотивацията на отбора. През второто полувреме имахме три чисти ситуации, но не успяхме да ги реализираме и да се върнем в мача. Не съм доволен от леките голове, които получавме, както и от факта, че не можем да реализираме”.

“Стремя се да разбера къде е проблема. Сигурен съм, че в най-скоро време ще започнем да взимаме точки на чужд терен. Необяснимо е за мен. Струва ми се, че ако продължаваме да играем така ще продължим да печелим. Смятам, че с времето всичко ще си дойде на място. Отиваме за Купата да вземем мача. Ще направим всичко възможно да продължим в следващия кръг. Не вярвам Лудогорец да ни подцени в следващия кръг, както го направиха срещу Царско село”, каза специалистът.