Балъков: Постоянно Цецо Найденов ни пълни главата с резултати и офанзивен футбол (ВИДЕО)

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков изрази задоволството си след категоричната победа с 5:1 срещу Славия. Той разкри, че спонсорът на „червените“ Цветомир Найденов постоянно говори как отборът трябва да играе офанзивно. Балъков също така сподели, че Галин Иванов така или иначе е нямало да играе в днешни мач. Припомняме, че бившият капитан на Славия помоли ръководството да не играе срещу „белите“.DSPORT.BG

Бял срам! ЦСКА 1948 попиля Славия с 5:1

Галин Иванов помолил да пропусне мача срещу бившия си тим Славия

„Ние не очакваме някакви категорични победи, а победи. Като са категорични още по-добре. Най-доволни сме, че показваме постоянство и трябва да променим българския манталитет и да играем максимално. С агресия, добро притежание на топката, с преса и с добри ситуации за гол надиграхме Славия“, коментира Балъков.

„Постоянно нашият спонсор Цецо Найденов ни пълни главата с тези резултати, с офанзивен футбол и ние се опитваме да го правим и ни се получава.  Хубавото е, че младите започват да влизат в час. Знаем, че младите им трябва малко време. Бастунов с влизането си показа, че е готов за efbet Лига. Щастливи, радостни сме, че когато се даде шанс на млад, той се доказва“.

„Местата не ни интересуват, ако днес другите бият, ставаме четвърти-пети в класирането. Гледаме мач за мач и да радваме хората. Надявам се все повече зрители да идват на стадиона и да ни гледат“, заяви главният мениджър на „червените“.

Балъков коментира и молбата на Галин Иванов да не играе срещу бившия си тим. Главният мениджър на ЦСКА 1948 е категоричен, че така или иначе халфът е щял да пропусне двубоя.

„Не мога да кажа нищо за Галин Иванов. В това лошо време не искахме да го рискуване, той се връща от контузия“.

„Видяхте как Черно море показа характер срещу Левски. Нас ни очаква много тежък мач във Варна. ще бъде интересно, защото два отбора с офанзивен футбол ще се сблъскат един с друг и то в период, когато точките са много важни“, завърши Балъков.

Какво още каза Балъков след мача вижте във видеото: