Петко Петков: Не ме задоволява добрата игра, щом не печелим точки

Старши треньорът на Етър Петко Петков заяви след загубата от Берое с 2:3, че отборът му трябва да играе още по-агресивно, ако иска да печели точки. Специалистът сподели още, че не се задоволява от факта, че отборът му играе добре, щом не печели двубоите си. DSPORT.BG

Етър се бори мъжки, но късен гол на Макоута изведе Берое до успеха

„Прави чест на нашия отбор, че успя да се върне в мача, но за съжаление го загубихме в края. Искам да изглеждаме така не само в отделни периоди -да бъдем агресивни поне 60-70 минути. В Пловдив направихме това през второто полувреме, а днес в 2/3 от вторите 45 минути. Но няма да се оплакваме, защото си имаме причини“, започна Петков.

„Започнахме с прекалено респект мача. Берое е един от най-силните отбори в първенството, има силни, класни футболисти. Когато един отбор играе бързо и агресивно, може да заличи индивидуалните качества на противника, както показахме и през второто полувреме. В никакъв случай не сме играли дефанзивно. Кольо Станев в юношеските отбори има мачове като офанзивен футболист. По никакъв начин не сме променяли схемата на игра. Алдаир внесе малко повече агресия в офанзивен план, получиха му се някои неща, но яено това не е достатъчно”.

“Стелиян Добрев имаше проблеми с ръката през първото полувреме – на полувремето се оплака. В един момент се оплака от болки, но после каза, че може да продължи. Имаме други контузени състезатели и не исках да избързвам със смените“, добави още той.

„Не може да има спокойствие в тази ситуация, защото сме последни в класирането. Всеки следващ мач ни е финал и трябва да печелим точки. Така че не ме задоволява това, че играем добре, като не печелим точки“, завърши старши треньорът на Етър.