Левски подписва със Славиша Стоянович в петък

Левски ще подпище договор със Славиша Стоянович в петък. Според запознати двете страни нямат почти никакви разминавания, дори и финансови. Словенецът със сръбски корени ще даде окончателното си съгласие днес.SPORTAL.BG
Левски стартира преговори със Славиша СтояновичТреньорът ще гледа от трибуните дербито с Лудогорец, а на пейката ще бъде триото – Живко Миланов, Димитър Телкийски и Тодор Симов.

Словенският специалист ще завари девет футболисти, които е тренирал. Това са Николай МихайловПаулиньоИвайло НайденовСтанислав ИвановИлия ЮруковДеян ИвановИлия ДимитровМартин Петков и Марин Петков. Последните двама се появиха в първия отбор на “сините” именно по негово желание. Освен това той настояваше и за привличането на Мартин Райнов, но този трансфер се осъществи едва, след като Стоянович си тръгна.
Стефан Аладжов: Ако ще и от Луната да докарат треньор в Левски, само да се оправят нещатаСлавиша води Левски през есента на 2018 година, но по време на зимната подготовка през 2019-а бе заменен с Георги Дерменджиев.

Повод за това стана информация от Латвия, където медиите разкриха, че води преговори с федерацията за селекционер. Впоследствие той наистина застана начело на националния отбор на Прибалтийската република, а в началото на тази година бе освободен.

Източник: “Мач Телеграф”