Херо: Голямото желание за победа ни изигра лоша шега

  1. Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован след загубата на неговия тим от Арда. Двубоят завърши с успех с 1:0 за тима от Кърджали, а единственото попадение бе дело на Спас Делев.dsport.bg

    Херо бе категоричен, че голямото желание за победа на неговите играчи е изиграло лоша шега на Берое. Причината е, че футболистите са били пренавити и това е повлияло негативно на представянето им.

    “Загубихме защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме през първото полувреме. Доминирахме След почивката получихме ранен гол и нашата организация съвсем се наруши. Тръгнахме да играем директен футбол и това улесни тима на Арда. Те бяха прибрани на линията на наказателното си поле. През второто полувреме нашият отбор не игра това, което игра преди почивката. Кукула още е далеч от оптималното си състояние. Трябва да търсим причината в себе си. Ако бяхме вкарали един гол през първото полувреме смятам, че щяхме да победим. Голямото желание за победа обаче ни изигра лоша шега. Когато един отбор играе плътно в защита няма как да не разчиташ на центрирания”.

    “Когато поведеш мачът става коренно различен. Преди гола на Арда ние имахме реално положение да вкараме. Те обаче ни хванаха на контраатака и така отбелязаха. Трябва да бъдем по-концентрирани пред гола. Трябва да бъдем търпеливи и организирани защото всеки може да получи гол, но това не трябва да нарушава организацията. Трябва да опитаме да изчистим грешките си”, каза Димитров.