Дучето ексклузивно пред БЛИЦ: Оттеглям се!

Ден, след като Стоичков стане президент на ЦСКА, аз напускам поста председател на Централния фенклуб, обяви Димитър Ангелов


Димитър Ангелов се оттегля от поста председател на Централния фенклуб на ЦСКА. Това обяви самият той пред БЛИЦ.

“След като дълго премислих, реших да напусна поста, която заемам от 1999 година. Както се казва – решението ми е категорично и не подлежи на обжалване!”, заяви Дучето.БЛИЦ
“Това ще се случи, когато Христо Стоичков стане президент на ЦСКА и бъде извършена така очакваната от всички истински фенове промяна в собствеността на обичания от нас клуб. Питате ме кога ще настъпи промяната. Съвсем скоро. Този ден наближава… Най-късно до края на септември. В момента върви процедурата и всички се надяваме, че разумът ще надделее, защото при сегашните условия ЦСКА не може да съществува, не може да диша, камо ли да печели и побеждава. Дали има вероятност “Титан” да се отметне и да не настъпи рокада на най-високия етаж в клуба? Не, категорично не. Възможно най-важните и най-отговорните хора в държавата са се заели с тази мисия и те ще я изпълнят докрай. Те почти са я изпълнили докрай. Остава още малко. Съвсем малко…”, добави фен №1 на ЦСКА.
“Дали ми е оказван натиск? Никога! Подчертавам – никога! Аз ще се оттегля в момента, в който настъпи промяната и Ицо стане президент. Това достатъчно ясно и красноречиво показва, че не си тръгвам заради натиск. Аз ще го направя, когато цялата сага със собствеността приключи. А защо си тръгвам? Защото искам сектор “Г” да бъде единен, да бъде силен като юмрук. Да няма разцепления “за Дучето” и “против Дучето”. Искам в този сектор да тупти силно червеното сърце”, каза още Димитър Ангелов.

“В деня, в която ще се състои вечното дерби с опонента ни от “Герена”, ще бъде свикано Обединително събрание на всички фенклубове на ЦСКА от цяла България. На него аз официално ще обявя, че напускам. А тогава вече Стоичков ще е президент на клуба. Аз обаче никога няма да напусна сектор “Г” и ЦСКА”, завърши Дучето.

БЛИЦ