Илиан Илиев: Много важни точки за нас

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след победата над Ботев Враца с 2:1, че е доволен от тима си особено предвид факта, че в двубоя са взели участие петима млади футболисти от тима на “моряците” до 19 години.SPORTAL.BG

Бижу на Курьор донесе успех на Черно море над Ботев Враца (видеоанализ)

“Много важни точки за нас. Предвид последните резултати. Мисля, че като цяло бяхме по-добри през целия мач. Създадохме доста ситуации. Мисля, че още след първия гол можехме да вкараме друг и да си улесним нещата. От нищо ситуация ни изравниха и стана по-трудния начин. С изключение на първите 10-15 минути изиграхме мача както искахме. Според това, което носеше като заряд и напрежение двубоя, съм доволен. Особено при положение, че взеха участие 5 млади момчета от отбора до 19 години. Винаги е добре да създаваш ситуации – важното е да бележиш по-често. Това не се случи днес, но важни са трите точки. Надявам се напрежението да спадне и следващия мач да играем по-добре. Доста основни футболисти ни липсват, но успяхме да поддържаме ниво. Ботев Враца са отбор, който има добра контраатака, доста бързи футболисти, но ние реагирахме добре. Доволни сме като цяло от изиграния мач.

Без публика факторът домакинство почти изчезва. В началото имахме четири гостувания на добри отбори, сега като се обърна обратно ги играем без публика. Но това е според обстановката трябва да се нагаждаме – това е обстановката в цял свят. Факторът домакинство го няма, но трябва да играем със самочувствие”, сподели Илиев след срещата.