Бала: Когато не побеждаваме не сме доволни, но по-добре с една точка, отколкото без

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели след равенството с Локомотив Пловдив, че когато тимът не побеждава няма как да са доволни, но е по-добре с точка, отколкото без.DSPORT.BG

Автогол донесе точката на ЦСКА 1948 на ‘‘Лаута‘‘

“На фона на 90-те минути можем да бъдем доволни, макар че искахме 3 точки. Имахме възможности, но и Локо Пд имаше чисто положение през второто полувреме, при което благодарение на Даниел Наумов успяхме да се отървем. Като цяло сме доволни от мача. Жалко, че не успяхме да победим. Ние се познаваме вече доста добре, няма какво да ни изненада. Знаехме, че като ги пресираме ще има дълги топки. Това затруднява отборите, които искат да играят повече футбол.

Аз искам да похваля всички футболисти. Най-много Васил Шопов, който игра на неприлична за него позиция. Изигра добър мач. Въпреки проблемите, които ни сполетяха, успяхме да направим добър колектив и да играем добре. Когато не побеждаваме не сме доволни, но в крайна сметка по-добре с една точка, отколкото без. Аз се надявам контузията на Георги Русев да не е сериозна, защото го удариха в глезена, който лекуваше. В началото на другата седмица ще направим и тестове за коронавирус. Надявам се да сме здрави и да се възстановят тези, които бяха болни за следващия мач, който е изключително важен”, сподели Бала след двубоя.