Николай Киров: Много е рано да се говори за класиране

Треньорът на Арда Николай Киров сподели след победата с 2:0 над Царско село, че тимът му не мисли за класирането в момента, а е важно във всяка една среща да бъде агресивен и концентриран. Специалистът разкри и че защитникът Петко Ганев ще отсъства доста дълго време, защото контузията му е доста тежка.DSPPORT.BG

Арда се установи в топ 3 след успех над Царско село

“Действително изиграхме силен мач. През целия двубой доминирахме. Вкарахме два гола и създадохме доста ситуации. Доволен съм от състезателите и играта, която показаха. Ние изобщо не мислим за класирането в момента. Тази година първенството е доста изравнено. Много е рано да се говори за класиране. Важното е във всяка една среща да сме агресивни и концентрирани. Има още доста неща. Днес силно представяне на халфовете зад нападателите. Имаше около 4-5 добри извеждащи подавания. Заслугата е на целия състав. Това място трябва да дава самочувствие на играчите, но имаме още много да работим. За жалост Петко Ганев ще отсъства доста дълго време, защото контузията му е доста тежка”, каза Киров след двубоя.

“Днес треньорската гилдия загуби един изключително етичен, коректен, добър човек. Човек, който беше пример за поведение и подражание. Бог да го прости и Вечна му памет”, каза Киров по адрес на починалия днес треньор на Монтана – Никола Спасов.