Александър Тарханов: Имаме сериозни проблеми, трудно събрахме оптимална група

Треньорът на Славия Александър Тарханов заяви след загубата от Черно море, че тимът му има сериозни проблеми, тъй като има много контузени и заразени с коронавирус футболисти, като това се отразява негативно на подготовката им. Той също така допълни, че една от основните причини за поражението е липсата на Емил Стоев и Янис Карабельов в центъра на терена.DSPORT.BG

“Имаме много основни футболисти, които са с контузии и това наложи някои промени в отбора. За съжаление имахме играчи, които са болни от коронавирус и влизат и излизат от тренировъчния процес. По този начин не можеш да събереш оптимална група. За нас е от голямо значение представянето на Емил Стоев и Янис Карабельов, които не играха срещу Черно море. Срещу варненци момчетата се бориха, но в крайна сметка загубихме. Имаме и проблеми в средата на терена”.

“За нас е много важно да държим средата на терена. Загубихме много топки именно там. Радослав Кирилов игра добре, изостряше играча. В халфовата линия обаче не се представиха на ниво. Всичко зависи от качеството на футболистите. Имаме много млади играчи, които все още не са изградени и опитни. За съжаление ни изгониха човек и с 10 души е трудно да се противопоставиш”, обясни Тарханов.