Генчев: Трябва да се възползваме от най-малкото

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата с 2:1 срещу Ботев Враца. Той заяви, че е доволен от спечелените три точки, но тимът му съжалява за многото пропуснати положения. Наставникът на „орлите“ е категоричен, че футболистите му трябва да се възползват и от най-малките голови шансове особено срещу по-класен съперник.DSPORT.BG

Гол от засада донесе победата на Лудогорец срещу Ботев Вр

„Доволни сме от спечелените три точки. Съжаляваме, че не направихме разликата по-голяма,. Имахме доста чисти голови положения“, коментира Генчев

„Днес е един от мачовете, в които създадохме най-много чисти положения, но те трябва да се реализират, защото в други мачове няма да имаме толкова шансове. От най-малкото трябва да се възползваме. Има отбори, които трудно допуснат положения пред вратата си“, добави той.

„Целта пред Лудогорец винаги е да играе за победа, преследваме шампионската титла и Купата. Увереност у футболистите има. Важното беше да си върнем игровия ритъм и самочувствието след паузата“.

„Във всеки един мач ние излизаме за победа, надявам се срещу Антверп да спечелим три точки, Предният мач с Тотнъм в Лига Европа беше много неуспешен. Сега срещу Антверп вече сме изиграли два официални мача. Надявам се да се представим добре и да вземем точки“, каза още старши треньорът на шампионите.

Станете част от новата пла