Илиан Илиев: Доближим ли лидерите ни прерязват с думите живуркайте си там долу

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата с 0:1 от Етър у дома. Според него поражението е несправедливо с оглед показаното от двата отбора. Той също така изрази своето недоволство от съдийството и намекна, че някой има интерес „моряците“ да не са сред лидерите в efbet Лига.DSPORT.BG

Със съдийско намигване Етър взе втори скалп и вече не е последен

„Първото важно нещо искахме да влизаме здраво и да стане мач, с повече битка и единоборства. Лошото е, че влязохме в техния ритъм първото полувреме и проспахме 45 минути. Второто полувреме заиграхме както можем и трябва. Не я заслужаваме тази загуба. Искахме трета поредна домакинска победа. Може би и в двата мача, които минаха, отборът, който най-малко проблеми в защита ни създаде, беше Етър, но той се съсредоточи да пази гола и успя. Имахме ситуации в които да изравним особено тази на Курьор, но за нещастие, се получи това, което видяхте“, коментира Илиев.

„Имахме и други добри ситуации, не можем да очакваме само от Курьор на бележи. Имаше доста спирания на играта през втората част и това не беше в наша полза. Противникът имаше стратегия и я осъществи“, добави той.

„Имахме доста флангови атаки, просто Етър започна много да се брани. Искахме остри центрирания и някои се получиха. Мачът не биваше да го губим. Във футбола обаче невинаги има справедливост“.

„За този съдия можем да говорим с дни. Вместо дузпа за нас стана атака и ни поведоха. После още една ситуация отново не отсъди дузпа. Със сигурност ние ще пуснем жалба и ще го накажат, ама те наказаха и съдията, който ни свири в мача срещу ЦСКА 1948, но точките ни ги няма. Както правим 24 точка и приближаваме челните места ни прерязват и ни казват „живуркайте си там долу в средата“. Много пъти преди сме си говорили дали има смисъл от нашия футбол. Само се залъгваме тук, че играем футбол и затова сме в четвърта урна, може да отидем и по-назад“, каза още Илиан Илиев.