Томаш: Ще изграждане от добрата игра в защита

Старши треньорът на Етър Александър Томаш бе доволен от представянето на своите футболисти, които извоюваха втора поредна победа в efbet Лига. „Виолетовите“ се наложиха с 1:0 като гост на Черно море. Наставникът на търновци сподели, че отборът ще се гради на основа добрата игра в защита.DSPORT.BG

Със съдийско намигване Етър взе втори скалп и вече не е последен

„Доволен съм заради футболистите, заради това, че те осъзнаха, че трябва да са като отбор във всеки един мач. Това е кота 0 за нас. Ние не се залъгваме, наясно сме, че сме далеч от това, което трябва да представлява Етър, но в момента ни интересуват точките, нищо друго“, коментира Томаш.

„Благодаря на футболистите, изцяло заслугата е тяхна. Много ясно знаем какви са ни възможностите, оценяваме какво можем и какво не можем. Мачът със Славия можехме да го спечелим, аз го казах още там. Трудното тепърва предстои“, добави той.

„Ще изграждаме от добрата игра в защита, това е най-важното, което работим и мисля, че се получава на този етап“.

„Знам психологията в България – много бързо отиваме от едната крайност в другата и точно това казах на футболистите, че ни предстои много тежък мач срещу Монтана и когато Етър, който е последен, влезе в ролята на фаворит, вината няма да е моя или на футболистите, а на журналистите“, каза още специалистът.