Димитър Димитров: Най-важното бе да победим Левски, дори и с грозна игра (ВИДЕО)

Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много доволен от победата на своя тим над Левски с 2:1. Той сподели, че тимът му е изключително изморен от сгъстения цикъл на игра и успехът е бил задължителен за заралии дори и постигнат с грозна игра.DSPORT.BG

Херо също така разкри, че на футболистите му им липсва подготовка и се стига до момент в мачовете, в който те едва ходят. Димитров допълни, че в момента разчита предимно на морално-волевите качества на своите играчи.

“Постигнахме победата с характер и желание. Този цикъл от мачове ни хвана в най-неподходящия момент – точно след карантината. Ще трябва да ги изиграем, когато не сме подготвени. Ще разчитаме на морално-волевата подготовка на футболистите. Най-важното бе да спечелим мача, дори и с грозна игра. Радвам се, че го постигнахме. Някои от играчите нямаха сили да ходят, но трябва да излезем с чест от този сгъстен цикъл. Не можем да говорим за качества на играта, тъй като нямаме сили да ходим. Проблемът е, че не сме подготвени. Трябва да излезем с характер от този цикъл – през два дни играем мачове. С Ботев ще имаме проблеми, тъй като имаме много малко време до него. В първите два мача след карантината имахме свежест, но при третия ще е трудно”, обясни Димитров.