Тарханов: Аз съм дошъл тук да помогна и да изградим добър отбор

Треньорът на Славия Александър Тарханов имаше повод за усмивка след успеха с 2:1 над Ботев Враца. Той заяви, че е доволен от успеха и коментира декларацията на привържениците на тима. “Играта не беше лоша за този тежък терен. До втория гол, който вкарахме имахме преимущество. След това се отпуснахме и дадохме инициативата на Ботев Враца”, заяви той. “И те атакуваха, и ние атакувахме. Получиха се доста интересни моменти”, добави руснакът.DSPORT.BG

“Не съм гледал ситуацията при дузпата. От скамейката, където бяхме е трудно да се определи точно”, каза Тарханов. “За нас е много важна тази победа. Не бяхме побеждавали като гости и се радваме много”, каза спецът.

“Аз съм дошъл тук да помогна и да направим един добър отбор. Естествено, че е добре да не сме на последно място. Смятам, че ще се качваме нагоре в класирането. Коронавирусът доста ни попречи. Имахме доста болни, изредихме се почти всички. Нямахме нормален тренировъчен процес. С Лудогорец изглеждахме доста добре на моменти. Отборът трябва да е повече заедно и резултатите ще станат по-добри”, добави Тарханов.

“Аз не следя българските новини и преса. Феновете са си фенове. Ако съм дошъл в отбор, който е бил първи, а после станал десети – да. Ситуацията не е лесна. Аз съм в много добри отношения с президента. Феновете трябва да бъдат уважавани, но има ръководство, има и треньори. Ние се стараем да побеждаваме”, добави той. “Важно е как ние срещу играем срещу Локомотив”, завърши Тарханов.

Славия измъкна ценни три точки от калта във Враца