Красимир Балъков: Не сме доволни от класирането, може още

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че не е доволен от класирането на отбора след края на есенните мачове на отбора.DSPORT.BG

Мартин Камбуров пак вкара, но Арда и ЦСКА 1948 не се победиха

„Не сме доволни от класирането. Може да бъде много по-добре. В тежки мачове показахме, че срещу всеки може да играем равностойно дори да ги надиграваме и побеждаваме. Нашият проблем е с първите два отбора, даже срещу Лудогорец, на който не сме се противопоставили, но това ще стане. Във всички други мачове можехме да вземем точки. Като селекция отново могат да се очакват само българи“, каза Балъков.

Той даде своя коментар и за изминалия мач. „Разделихме по едно полувреме. Не влязохме добре в мача. Не се получи това, което искахме да правим като тактическа схема. Коригирахме някои неща през второто полувреме и може да бъдем малко по-доволни. За жалост не успяхме да задържим резултата или да вкараме втори гол, за да спечелим. Имаме противник, който също иска да побеждава. През първата част не бяхме на ниво. Влязохме по-агресивно и нещата се промениха. Имахме проблеми със срещането на централните им защитници, правиха числено преимущество в средата. Разбрахме как трябва да реагираме и втората част бе друго. Мартин имаше проблеми с аддукторите и не искахме да го рискуваме. Видяхме развитието на мача и разбрахме, че ще ни е нужен на терена“, каза още Балъков.