Стефан Стоянов: Всъщност реалният резултат е още по-голям (видео)

Треньорът на Ботев Пловдив Стефан Стоянов заяви след загубата от Берое с 0:3, че реалният резултат е още по-голям. Той поздрави тима на Димитър Димитров и отказа да се оправдава за загубата с липсващите играчи и сгъстения цикъл от срещи.DSPORT.BG

Берое отчая Ботев Пд, набра скорост по магистрала ”Тракия” (видеоанализ)

“Освен тривиални думи, няма какво толкова да каже. Всъщност реалният резултат е още по-голям. Можем само да поздравим Берое към този момент. Не съм доволен, че не опитахме това, което тренирахме. Резултатът вероятно нямаше да е различен. Но подобно нещо щеше да е полезно в дългосрочен план”, заяви той.

“Не ме карайте да използвам заучени фрази. Трябва да ви кажа, че играем през 3-4 дни, че има липсващи играчи. Мен ме интересува да направим тренировъчен процес и отстрани да изглежда, че имаме идея на терена.Това е възможност за мен да се сблъскаш с действителността в мъжкия футбол. За мен е предизвикателство, опит, който може да ми е полезен”, добави той.

“Тук става още по-тривиално интервюто… днес сме с много липсващи. За мача с Лудогорец толкова много хора ще липсват. Имаме трима наказани, още един няма да играе. Следващата седмица ще има тренировъчен процес и ще се опитаме да направим нещо”, призна още Стоянов.

“Ясно е, че не сме добре. Нещата просто не са добре. Но не трябва да се оправдаваме. Винаги могат да се извадят позитиви. Аз ще дам най-доброто от себе си. То не е за изхвърляне все пак”, добави той.