Димитър Димитров: В момента разчитаме основно на 4-5 човека, които не боледуваха (видео)

Треньорът на Берое Димитър Димитров обяви след успеха с 3:0 над Ботев Пловдив, че е доволен от целия отбор. Той призна, че няколко играчи, които не са боледували, са основните футболисти на тима в момента.DSPORT.BG

“Доволен съм от победата. Теренът беше труден. Притеснявах се как ще издържи, развали се, но мачът премина нормално. При положение, че имахме доста ситуации, реалният резултат през първата част трябваше да 3-4 на нула. През втората част след третия гол мачът се доиграваше”, заяви още той.

“Смятам, че целият отбор заслужава добра оценка. Еривалдо смятам, че може много повече това, което показва. Заради карантината до края на полусезона няма да сме в оптимално състояние”, добави той.

“Моето желание е всеки мач да не допускаме гол, но не винаги се получава. Работим усилено в защита”, добави той. “Трудно ми е да отговоря еднозначно. Има умора в определени футболисти. Основно разчитам на 4-5 човека, които не боледуваха. Те носят отбора в момента. Останалите ги сменяме”, добави Димитров.

“Трудно ми е да отговоря еднозначно. Има умора в определени футболисти. Основно разчитам на 4-5 човека, които не боледуваха. Те носят отбора в момента. Останалите ги сменяме”, добави Димитров.

“Ибрахима Конте не е готов. Но го вкарахме в групата”, заяви още той. “Щом са долната част на таблицата, това не значи, че са слаби отбори. Търсим максимума от оставащите два мача”, заяви още той.

Берое отчая Ботев Пд, набра скорост по магистрала ”Тракия” (видеоанализ)