Славиша Стоянович: Трябва да се успокоим и да се приготвим за дербито с ЦСКА (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че е доволен от равенството с Царско село  с оглед на това, че тимът му игра близо час с човек по-малко. Специалистът сподели, че тимът му се справя добре в нападение, но не може да издържа на напрежението в защита.DSPORT.BG

Стоянович също така бе категоричен, че сега футболистите му трябва да се успокоят и да започнат да се готвят за дербито с ЦСКА.

“Като видим всички ситуации на терена – трябва да сме доволни от точката. Не можем да правим такива глупави червени картони и да оставяме отбора да се бори 70 минути с човек по-малко. С десет души вкарахме гол, но по принцип много лесно допускаме попадения. Няма мач, в който да не сме вкарали, но в защита не издържаме 90 минути. Трябва да се успокоим и да се приготвим за дерби. Ситуацията е сложна заради червените картони, вируса. Няма обаче какво да направим. Получи се емоционален мач. Футболът първо се играе с глава, след това с крак и накрая със сърце. Ние малко объркахме реда днес. Има много работа, която трябва да свършим. След края на първенството трябва да видим кой става за Левски и кой не. Надявам се да бъдем адекватни срещу ЦСКА. Те са отбор, който има много играчи. Показаха качествата си не само в България, но и в Европа. Чака ни много труден мач. Имаме много проблеми, ще видим на кого мога да разчитам. Със сигурност ще ни е много трудно. Дербито е голяма мотивация за всеки футболист, аз не мога да го мотивирам 5 минути преди мача”, каза треньорът на “сините”.