Любо Пенев: Редно беше да победим

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви след равенството 2:2 с Левски, че е било редно тимът му да победи с оглед на това, че Левски игра с човек по-малко повече от полувреме, а в 75-ата минута и Илия Юруков бе изгонен от игра.DSPORT.BG

Царско село и Левски не се победиха в мач с 4 гола и 3 червени картона

“Анализи няма да правя задълбочени. Изиграхме приличен мач. Първите 15-20 мин отборът беше леко отпуснат, допуснахме някои грешки. След това поведохме, изпуснахме да вкараме втори гол. След това с човек повече, двама повече не успяхме да реализираме това предимство. Редно беше да победим. Поведохме, след това с човек повече, двама повече. След това гол от засада. Виждам, че има доста тактически грешки. Това се забелязва и това пречи много на футбола”, заяви Пенев.

“Вървим добре. Доволен съм, че атакуваме, създаваме положения, но трябва да вкарваме повече. Създаваме добри положения, но не реализираме. Остава още един мач, който трябва да играем. След това ще направим оценка, нова методика, ако трябва. Ще видим.

Може да ме гледа някой от Берое не мога да кажа дали ще правя промени. Ще видим, който се справи добре в следващите тренировки”, сподели още наставникът на Царско село.

Станете част от новата платформа на dsport!