Илиан Илиев: Изпитвам удоволствие да работя в Черно море, не мисля за националния

Старши треньорът на Черно море коментира загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград. Той бе доволен от показаното от своите футболистите. Той отрече слуховете, че ще е новия селекционер на България.DSPORT.BG

Хаотичен Лудогорец измъкна трите точки срещу Черно море

„Съжалявам ,че изпуснахме такива ситуации и не можем да очакваме да вземем нещо от Лудогорец. Играхме по начина, по който искахме – пресирахме ги, рискувахме. Като цяло мога да съм доволен от представянето на футболистите. Имахме 3-4 чисти ситуации и други моменти, в които продължението на атаката трябваше да е по-добро. Изпуснахме много точки и трябва да работим“, коментира Илиев.

„Изиграха го добре статичното положение, при което ни вкараха. Втори мач ни вкарват така. В тази ситуация единствено концентрация липсваше. Ние пазим в зона. Неприятно е, че ни вкараха така, но е част от играта. Реагирахме по добър начин, имахме моменти, в които можехме да се върнем в мача. Ако бяхме изравнили, може би щяха да се разтреперят, но не успяхме“, добави той.

„Мисля, че се получи нормален сблъсък. Топката бе по-бърза. Футболистите закъсняваха, не мисля, че имаше по-голям залог. Проблемът ни е в играта без топка, там трябва да подобряваме нещата“.

„Почти еднаква е ситуацията с миналия сезон, като цяло първенството е по-оспорвано. В някои мачове, ако имахме малко повече късмет, можеше да сме по-близо до тройката. Виждате, че се наложи да се подготвяме в България не в перфектни условия. Надявам се да влезем добре във втория полусезон, както сме го правили преди“

„Няма конкретна оферта за Курьор. Няма нищо и около мен за националния отбор. Изпитвам удоволствие да работя с екипа в Черно море.. Налагаме момчета от школата. Щом не сме напред в класирането нещо ни е попречило – дали странични неща или ние сме си виновни. Опитваме се да играем добър футбол и на моменти го правим“, сподели наставникът на „моряците“.

„Има достатъчно кандидати за национален селекционер, със сигурност не мисля засега да ръководя България. Време е да починем малко. Все пак влязохме от едно първенство в друго“, каза още той.