Генчев: Имал съм разговори с ръководството, след последния мач ще разберете

“Днес в отбора имаше голямо желание за победа. Важността на мача бе голяма. Черно море са ни неудобен съперник. Пропуснахме голови ситуации, с които можеше да поведем 2:0 и да бъдем по-спокойни. Въпреки всичко през целия мач стояхме добре на терена и дадохме малко възможности на съперника.DSPORT.BG

Един треньор е най-щастлив, когато види, че едно от статичните положения, които са тренирани, се получи. Точно това тренирахме вчера, топката да бъде насочена към Елвис, който да атакува втората греда”, разкри треньорът на “орлите”.

“Най-важно беше да се успокоим. Защото нашите футоблисти не са свикнали да натрупват толкова загуби и то с лоша игра. Доволен съм, че успяхме да стигнем до победата днес.

Голмайсторските умения, които Кешеру има, няма как да ги загуби. Това е рашаващо, когато има такива мачове, в които нямаме толкова положения и Клаудиу може да решава двубоите. Всеки един мач е важен и отговорен. Остават ни два важни мача, в които ще търсим шест точки”, добави Генчев.

“За сработване на състезателите може би вече сме близо, но като стил на игра сме доста далеч и ни предстои доста работа. Трябва да работим и в двете фази. В Лига Европа допуснахме доста голове, трябва много да се работи в играта в защита на целия отбор. Лудогорец трябва да играе атрактивно и да отбелязва много голове”, каза още той.

“Имал съм разговори с ръководството. След последния мач ще разберете”, разкри Генчев.