Тунчев: Успяхме да вкараме рано, но се появи старата ни слабост – дръпнахме се назад

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви след победата над Славия с 2:0, че тимът се нуждае от 3-4 нови попълнения за новия полусезон. След като Локо поведе с 1:0 в 18-ата минута Тунчев сподели, че се е проявила тяхната стара слабост тимът да се дръпне назад.

“Тръгнахме много добре. Успяхме да вкараме рано, но тази наша стара слабост – дръпнахме се назад. В края на първото полувреме можехме да съжаляваме, че не водим с повече. Последен мач, повеждаме в резултата. Футболистите си помислиха, че едва ли не мачът е свършил. По време на подготовката ще се опитаме да изчистим това нещо. Очаквахме Славия да бъде агресивен. Те няма какво да губят с оглед позицията си в класирането.DSPORT.BG

На този етап не мога да ви кажа нищо за трансфери. Аз не знам да има нещо официално. Ще се стремим да държим повече топката. Да имаме футболисти, които могат да го правят това нещо. Трябва да се вземат трима-четирима футболисти. От лявата страна разполагаме само с Момчил Цветанов. Необходимост е”, заяви Тунчев след двубоя.