Данчев: Бъдещето на Митко ще е ясно до седмица

Агентът на най-успешния български футболист в момента Димитър Бербатов – Емил Данчев, смята че развитие около бъдещето на клиента му може да има през следващата седмица.SPORTNI.BG

Привличането на холандският нападател Робин ван Перси от Арсенал на “Олд Трафорд” засилва слуховете около бъдещето на българинът, като според мнозина той със сигурност ще се раздели с “червените дяволи”.
“Надявам се, че до края на другата седмица ще има повече яснота около бъдещето на Митко. Тогава ще можем да коментираме по-обстойно.

На този етап не мога дори да разкрия дали той ще остане в Манчестър Юнайтед или не. Не искам да коментирам определени отбори преди да има нещо конкретно”, категоричен бе Емил Данчев.

Договорът на Бербатов с английският колос изтича в края на следващия сезон, когато той ще може да напусне Юнайтед като свободен агент.

Шотландският мениджър сър Алекс Фъргюсън обаче вече даде да се разбере, че е готов да изслуша оферти за Димитър Бербатов.

Припомняме, че бившият капитан на националния ни отбор дойде на “Театъра на мечтите” преди четири години в последния ден на летния трансферен прозорец.

Сега историята може да се повтори и той да напусне Манчестър Юнайтед малко преди затварянето на настоящия трансферен прозорец.