Димитър Димитров: Скамейката ни е тънка, бях притеснен дали ще издържим (ВИДЕО)

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви, че е доволен само от победата на Царско село. Той заяви, че скамейката на тима доста тънка.DSPORT.BG

“Тежък, труден мач. Не влязохме добре в мача. Домакините бяха много по-мотивирания отбор. С промяната на някои хора в позиционирането, нещата станаха по-добре. За 10 дни изиграхме 4 мача без подготовка. Бях притеснен. Най-важното в мача бяха трите точки. На този етап няма какво повече да се получи”, заяви той.

“Имаше липса на агресия. Отстъпвахме в единоборствата. Те играеха с дълги подавания към нападателите и това даде преим. Фуртадо ще е наказан. Скамейката ни е малка и тънка. Не мога да кажа дали на Алиун Фал контузията му е тежка. Дано да се оправи”, добави Димитров.

“Този мач беше стратегически. Ако вземем и последния мач с Монтана ще сме много доволни. Надявам се да успеем да се възстановим. Ние почти не тренираме, само от мач на мач. Трябва да намерим моралните сили. Мисля за селекцията. Но тя е труден процес. Трябва да видим какви хора могат да ни свършат работа”, добави още Димитров.

Берое излезе пети след успех над Царско село (Видеоанализ)