“Рендето Вьорнер”: Селекцията на Локо София приключи

Георги Христов още не е дал отговор дали ще остане в “Надежда”

Изпълнителният директор на Локо София Георги Марков сподели, че все още няма яснота дали Георги Христов ще играе в тима от „Надежда”. gol.bg

В момента бившият нападател на Славия тренира с железничарите. Договорът му с клуба обаче се бави, тъй като собственикът Николай Гигов бе извън страната.

„Всичко с Христов принципно е договорено. Той искаше да прочете договора. Очаква се днес да подпише. Неговото желание бе да се види с Николай Гигов, тъй като има някакво разминаване”.

“Още обаче Христов не е дал отговор дали остава или не. Заради това неговият контракт не е факт. Ако дойде сега на момента ще му го разпиша“, каза Марков. Той добави, че камерунците Мартен Абена и Ги Кловис Аджаба са си тръгнали от Локо Сф.

„Африканците заминаха за Чехия. Абена се контузи и искаше да отиде да го прегледат лекарите на Спарта Прага. Другият реши да отиде с него. Не знам дали ще се върнат. Чакаме ги пък да видим. Няма да е голяма трагедия ако не се върнат”.

“Не знам какъв им е случая“, каза изпълнителният директор на железничарите. Той допълни още, че е доволен от селекцията на клуба. „Най-вероятно Георги Христов ще е последния нов в тима. Не чакаме повече играчи. Селекцията ще приключи с него”.

“Това ще бъдат футболистите, с които ще изкараме есенния полусезон. Мисля, че взехме класни попълнения, които ще вдигнат нивото на отбора. Периодът на адаптация няма да бъде голям, тъй като всички са от България”, завърши Георги Марков.